Gasztro

Ricottával töltött salátalevél





Hozzávalók:

• 12 salátalevél
• 30 dkg ricotta
• 1 dl tejföl
• 2 dl tejszín
• 3 evőkanál olajbogyó
• 1 gerezd fokhagyma
• Delikát Fűszervarázs
• só


Elkészítése:

A ricottát villával áttörjük, szükségszerűen kevés tejszínnel lazítjuk. Delikáttal, fokhagymával és az apróra vágott olajbogyó felével elkeverjük. A megmosott, leszárított salátaleveleket egyenként kiterítjük, elosztjuk rajtuk a tölteléket, majd mindegyiknek a széleit felhajtjuk, és begöngyöljük. A ricottával megtöltött salátákat tálra rendezzük. A tejfölt a tejszínnel összekeverjük, enyhén megsózzuk, majd beletesszük a megmaradt olajbogyót. A salátagöngyölegeket ezzel félig meglocsoljuk, és előételként azonnal tálaljuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése