Gasztro

Jeges narancs

Alkohol és alkoholmentes koktélok még:<br><a href=cikk.php?id=189&cid=12525 target=_blank>Forró almalé>></a><br><a href=cikk.php?id=189&cid=12526 target=_blank>Mulatozók itala>></a><br><a href=cikk.php?id=189&cid=12527 target=_blank>Kávékülönlegesség>></a><br><a href=cikk.php?id=189&cid=12514 target=_blank>Álmaink pezsgõje>></a><br>Mindenki egészségére és nagyon jó szórakozást!


Hozzávalók:







• 3 cl cointreau
• 1 cl citromlé
• 2 cl Red Orange, Blue Curacao vagy triple sec
• 1 cl narancslé
• narancshéj


Elkészítése

A narancsokat kettészeljük, kifacsarjuk, és ezt követően az üres héjakat a fagyasztóba tesszük. Az összetevőket egész jéggel shakerben összerázzuk, majd az elkészült italt a fagyasztott narancshéjakba szűrjük. Ennek az italnak az alkoholos változatát étkezés után ajánlom, mert nagyon jól segíti az emésztést.

Virgin Cool Orange (alkoholmentes)

• 1 cl citromlé
• 4 cl narancslé
• 2 cl eperszirup vagy Tropical Blue vagy passion fruit


További receptek alkohollal és anélkül a februári Praktika magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top