Gasztro

Gorenje – helyes gondolkodás

A Gorenje Budapest Kft. a közelmúltban nyitotta meg - a budapesti Dohány utcai bemutatótermét követõen - második márkaboltját, ezúttal Törökbálinton.






Tehát a megújult teljes Gorenje kínálat immáron két professzionális bemutatóteremben tekinthető meg.


A berendezett enteriőrök segítségével a látogatók könnyedén elképzelhetik a kiszemelt készülékeket saját otthonukban, legyen az akár a Pininfarina által tervezett, vagy éppen az Alux vonalba tartozó háztartási berendezés.



A Gorenje jelenlegi választékában szereplő beépíthető sütők és főzőlapok, szagelszívók, mosogatógépek éppúgy megtalálhatók, mint a hagyományosnak tekinthető mosó- és szárítógépek, fagyasztók, hűtőgépek és egyéb szabadonálló készülékek.

A Gorenje kínálatát bemutató cikksorozatunk első részében igyekszünk átfogó képet adni a Gorenje-világról, elsősorban a szlogenben megfogalmazott – a gyártó odafigyelését és gondosságát oly találóan jellemző – helyes gondolkodást alapul véve, amellyel tervezték és készítették a vásárlók számára ezeket a kiváló berendezéseket.


Mosó- és szárítógépek

A Gorenje mosógépek mindhárom területen (energiagazdálkodás, mosási hatékonyság, centrifugálás) az ‘A’ osztályba sorolhatók. A professzionális működés és a hosszú élettartam mellett a megjelenés bemutatását tartjuk a legfontosabbnak. A Pininfarina Design által tervezett külső – csakúgy, mint a gépjárművek esetében – magasra teszi a mércét.



Beépíthető készülékek





A beépíthető Gorenje mosogatógépek, tűzhelyek, sütők, szagelszívók és hűtők mind a lakberendezők, mind a felhasználók számára teljes szabadságot biztosítanak. A beépíthető készülékek esetén választhatunk a Pininfarina Design által tervezett kezelőfelülettel, ajtóval és főzőfelülettel szerelt berendezések között. A kiemelkedő szolgáltatások és a magas minőség teszik rendkívül vonzóvá a Gorenje termékeit.


Szabadonálló tűzhelyek

A Gorenje szabadonálló tűzhelyei több méretben, villany- és gáz-, valamint vegyes kiépítésben léteznek. A megjelenéshez és a jó használhatósághoz magas felszereltség és könnyű tisztántarthatóság társul. Rendkívüli állóképessége, masszivitása teszi alkalmassá az akár évtizedes használhatóságra. Az alumínium, zománc és hideg üvegelőlappal készülő berendezések között mindenki megtalálhatja az ízlésének legjobban megfelelő tűzhelyet.


Elszívók

Manapság egyre több konyhába terveznek pára, illetve szagelszívót. A Gorenje mérnökei itt is a professzionális megjelenést helyezték előtérbe a jó felhasználhatóság mellett. Az alumíniumból, üvegből vagy rozsdamentes acélból készülő elszívók egyúttal díszei is a konyhának. A kürtős és szűrővel ellátott berendezések között megtalálhatók a beépíthető kivitelezésűek is, amelyek ráadásul még kedvező árukkal is csábítják a márkaboltok látogatóit.


Beépíthető hűtők

A Gorenje beépíthető hűtőgépei az immáron hagyományosnak nevezhető magas minőségüknek köszönhetően igen közkedveltek. Minden felhasználási területen megtalálhatjuk a számunkra megfelelő űrtartalommal rendelkező készüléket. A belső kialakítás – a magas színvonalú megjelenés mellett – a mindenkori könnyű használhatóságot szolgálja. A zöldségek és üvegek tárolását speciálisan kialakított polcok teszik könnyebbé, biztonságosabbá.


Kombinált hűtők és fagyasztók

A Gorenje kombinált hűtőinek használatával helyet takaríthatunk meg otthonunkban, hiszen azok egyesítik a hűtők és a fagyasztók minden előnyös tulajdonságát, természetesen a gyártótól megszokott kiváló minőségben. A mindennapos használat feltételeinek megfelelő, nagy körültekintéssel tervezett korszerű kialakításuk, könnyen tisztítható, előnyös tulajdonságaik önmagukért beszélnek. A többféle megjelenésű termékvonal közül az új, 50-es évek hűtőit idéző nosztalgiakészülékek éppúgy figyelemreméltók, ahogyan a Gorenje Pininfarina, Inox és hagyományos megjelenésű gépei.


Következő cikkünkben az újonnan érkező Gorenje bojlerek és légkondicionáló berendezések mellett a méltán népszerű sütőkkel és tűzhelyekkel ismerkedünk meg. Addig is látogassanak el a két bemutatóterem valamelyikébe, vagy tekintsék meg a teljes Gorenje kínálatot a http://gorenje.hu címen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top