Hozzávalók:
1 doboz konzerv ananász (darabolt)
1 friss gyömbér
5 evőkanál mustár
4 vékony szelet sertéscomb
1 cukkíni
Elkészítése:
Csepegtessük le az ananászt, fél dl levet tegyünk félre. Hámozzuk meg a gyömbért, reszeljük le, és keverjük össze az ananászlével és a mustárral, végül ízesítsük sóval.
Mossuk meg a húst, vágjuk ketté hosszában, és kloffoljuk ki. Tegyük bele a páclébe, és legalább 1 órát hagyjuk állni. A cukkínit mossuk meg, végeit vágjuk le, és hosszában vágjuk vékony szeletekre. A szeleteket öt percre fektessük a páclébe.
Miután kivettük a pácléből a húst és a cukkínit, hullámosan húzzuk őket nyársra, a hullámok közé pedig 1-1 darab ananászt szúrjunk. A grillrácsra fektessünk alufóliát, tegyük rá a nyársakat, és 15 percig süssük.