Tofus zöldségsaláta
Hozzávalók:
• 375 g tofu
• 2/3 csésze olaszos salátaöntet
• 2 közepes cukkini
• 2 közepes sárgarépa
• 1 közepes piros paprika
• 500 g feldarabolt spenót
• 250 g koktélparadicsom
• ¼ csésze reszelt parmezán
Elkészítése:
Kockázd fel a tofut, és hűtsd be. Vágd fel a cukkinit, a paprikát és a répát hosszú csíkokra. Keverd össze a hozzávalókat egy nagy edényben, keverd össze óvatosan.
Eperfagylalt-kehely
Hozzávalók:
• 40 dkg eperfagylalt
• 20 dkg csokoládéfagylalt
• 16 szem eper
• 1 ek. szederszörp
• 4 ek. cukrozott tejszínhab
• 4 ostya
Elkészítése:
A vízbe mártott kanállal formázott csokoládéfagylaltot előhűtött kehelybe tesszük, tetejére pedig eperfagylaltot helyezünk. Peremét tejszínhabbal díszítjük. Az epret egyenletesen elosztjuk. A fagylaltot lehűtött szederszörppel leöntjük. Ostyával díszítjük.