
![]() |
1998-as év királyi Főszakácsa (06.30.95.94.029.)
Juhús újságban, káposztafővel
(vöröshagymás, borsos bárányragu, csomboros-kapros savanyú -édeskáposzta kockákra vágva, árpagyöngy: három étel házasításából, húsos káposztaétel)
Németh Attila
1999. év királyi szakácsa
Lőnye (desszert)
(mákos guba jellegű kelttészta, gyümölcsökkel ízesítve, fügemártással leöntve)
Prikly József
2000. év királyi szakácsa
Szarvashús szőlőlevélben vargányasásával
(borral, fűszeres erdei gombákkal ízesített mártás)
![]() |
2001. év királyi szakácsa
Őfelsége asztalához méltón töltött malac bőrében sütve
(tárkony, rozmaring, kakukkfű, majoranna, máj)
Dósa Tibor
2002. év királyi szakácsa
Őzhús bazsalikomos babos káposztával
(édeskáposzta)
Molnár Vilmos
2003. év királyi szakácsa
Sült csirke fahéjas szilvával
![]() |