nlc.hu
Gasztro
Egyiptomi fetasaláta kaporral és mentával

Egyiptomi fetasaláta kaporral és mentával





Hozzávalók:

• 200 gr feta feldarabolva
• 3 ek. olívaolaj
• fél citrom leve
• 1 közepes uborka meghámozva, apróra vágva
• 1 kis vöröshagyma apróra vágva
• 1 teáskanál apróra vágott mentalevél (friss!)
• 2 teáskanál apróra vágott petrezselyem
• 2 teáskanál apróra vágott kapor


Elkészítése:

Morzsoljuk a fetát egy tálba, keverjük össze az olajjal és a citromlével, szórjuk meg feketeborssal. Könnyedén keverjük bele az uborkát, hagymát és a fűszereket.

Különösen finom pizzakenyérrel vagy pitával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top