Hozzávalók:
350 g liszt
sütőpor
100 g cukor
100 g olvasztott vaj
140 ml tejföl
2 tojás
1 citrom héja finomra reszelve
150 g áfonya
2 friss barack, felkockázva
6 kanál szénsavas víz
Elkészítése:
Melegítsd fel a sütőt 200 fokra, és készíts elő hat muffinsütőt. Keverd össze a lisztet, cukrot és sütőport egy nagy tálban, add hozzá az olvasztott vajat, a tejfölt, a tojásokat és a citrom héját, és egy habverővel keverd addig, amíg egységes, lágy tészta lesz belőle.
Óvatosan keverd bele a gyümölcsöt, legvégül a szénsavas vizet.
Oszd el a tésztát a sütőkbe. Szórd meg egy kis cukorral, és süsd 25-30 percig, amíg aranyszínű nem lesz. Legjobb, ha melegen tálalod.