A különböző helyek ismertetése persze merőben szubjektív, de ez nem is baj, hiszen ez mégiscsak egy szakácskönyv.
A görög, francia, spanyol, marokkói, török és egyiptomi ízek felvonultatása sok-sok recepten át történik. És mindez Keith Floyd hamisítatlanul szórakoztató stílusában. Akit érdekel az ízek világa és szeret jókat enni, és aki megismerné a Földközi-tenger világát, annak melegen ajánljuk ezt a művet.
Aki viszont hamisítatlan ízekkel kápráztatná el ismerőseit, rokonait, annak kicsit nehezebb dolga lesz, mint a csupán szórakozni vágyónak. A hozzávalók beszerzése ugyanis nemritkán kisebbfajta kalandtúra is lehet, nem csoda tehát, ha nem fogjuk egy lendülettel végigfőzni a könyvet. De sebaj, ha nem adjuk fel, és a könnyebb variációkat elkészítjük, biztosan mennyei fogások kerülnek majd az asztalra. Jó étvágyat!