Hozzávalók:
4 ciabatta kenyér
2 fej vöröshagyma
2 cukkini
3 paradicsom
25 dkg kecskesajt
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
őrölt bors
só
Elkészítése:
A hagymát, a cukkinit és a paradicsomot vékony karikákra vágjuk, egy tálban olívaolajba forgatjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Serpenyőbe téve 5 percig sütjük, majd visszaöntjük a tálba, és meglocsoljuk balzsamecettel. A kenyereket félbevágjuk, és forró sütőben megpirítjuk. A kissé kihűlt kenyerekre tesszük a felkarikázott sajtot, elosztjuk rajtuk a sült zöldséget, majd rátesszük a kenyér másik felét. 2 percre visszatoljuk a sütőbe, csak addig, amíg a sajt egy kissé megolvad. Azonnal tálaljuk.
Variáció
Amikor más zöldségek szezonja következik, grillezhetünk akár gombát vagy padlizsánt is a szendvicshez.