Gasztro

McCafé

A világon hatodikként, Európában elsõként hazánkban – a budapesti Régiposta utcai és a Nyugati téri McDonald’s étteremben – nyitotta meg kapuit a McCafé.






A tavalyi indulást követő kedvező fogadtatásnak köszönhetően az igazi kávézói hangulatot felelevenítő hely azóta további két új „bázissal” bővült: már a József körút és a Baross utca sarkán, valamint az M3-as autópálya Budapestről kivezető, fóti szakaszánál is várja a kávékülönlegességre vágyókat.





A McCafé-k – a rohanó életmódhoz illeszkedő gyorséttermi szolgáltatás „kiegészítőjeként” – a nyugodt kikapcsolódás lehetőségét teremtik meg a kellemes hangulatot, feltöltődést és nyugodt perceket keresők számára. Egy finom kávé mellett mindenki számára lehetőség nyílik, hogy – iskolába/munkába indulás előtt vagy hazafelé tartva – az élet apróbb eseményeit vagy éppenséggel „világmegváltó” gondolatait megbeszélje, belepillantson a kedvenc újságjába, esetleg ott randevút beszéljen meg.





A McDonald’s éttermeken belül külön helyet elfoglaló, önálló színvilágú és egyedi berendezésű területen „új életre kel” az évszázadok óta ismert, ám kicsit elfeledett kávézói hangulat. Az új miliőben a legjobb minőségű, Arabica típusú, frissen őrölt babkávéból készült hagyományos és különleges kávékészítmények valamint ínycsiklandozó sütemények csábítják a pár perc nyugalomra vágyókat. A McCafé azonban több mint egyszerű kávézó: a vendégek a kedvenc kávéjuk mellett meleg- és hideg szendvicsek, krémtorták, fánkok, muffinok és süteménykülönlegességek közül is választhatnak – amelyeket akár be is csomagoltathatnak, és mint a kávékat, magukkal is vihetnek.





A minőségi feketék szerelmeseinek bizonyára csábítóan hangzik, hogy a pultok mögött – az értő munkatársak felügyelete mellett – speciális presszógépek állnak „hadrendben”: a korszerű gépek frissen darált kávéból, friss tejből, tejhabból és egyéb finomságokból pár perc alatt mennyei ízvilágot varázsolnak a porcelán kávéscsészékbe. A hagyományos kávéházi kínálatot kiegészítő kávékülönlegességeket többféle ízben lehet kérni, az ínyencek pedig a télen-nyáron rendkívül finom jegeskávét is megkóstolhatják.
A McCafékban természetesen a nem dohányzóknak sem kell aggódniuk: a különleges szellőzőrendszer segítségével nemcsak az biztosítható, hogy a füst ne terjedjen az éttermi rész felé, hanem hogy az attól ódzkodók is nyugodtan helyet foglalhassanak.

A McCafé látogatói így teljesen biztosak lehetnek abban, hogy az étteremhálózattól megszokott színvonalnak megfelelően a kávékészítmények köréből is minőségben és szolgáltatásban magasan a legjobbat kapják.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top