Hozzávalók:
60 ml olaj
100 g sovány sertéshús
2 paradicsom, kockára vágva
4 evőkanál főtt zöldborsó
1 fej hagyma, apróra vágva
1/2 evőkanál pálmacukor
1 evőkanál halszósz
1/4teáskanál őrölt fehér bors
1/4 teáskanál fekete szójaszósz
3 tojás
3 evőkanál korianderlevél, apróra vágva
1 piros chilipaprika, csíkokra vágva
Elkészítése:
Wokban olajat forrósítunk, és a sertéshúskockákat 2 percig pároljuk benne. Hozzáadjuk a zöldborsót, a hagymát, a paradicsomot, meghintjük a cukorral és a fehér borssal, felöntjük a szójaszósszal és a halszósszal, és tovább pároljuk. (Ne felejtsük el a wok folyamatos rázogatásával forgatni a tartalmát.) Egy normál méretű omlett-sütőt egy csepp olajjal kikenünk, és beleütjük a felvert tojásokat. Az omlettet először az egyik oldalán sütjük halványbarnára, közben óvatosan megfordítjuk, majd a másik oldalán is átsütjük.
A megsült tojáslepény közepére halmozzuk a wokban elkészült tölteléket, majd óvatosan ráhajtjuk a lepény két szemközti szélét, oly módon, hogy a töltelék középen látható maradjon.
Az ellentétes másik két szélét is ráhajtogatjuk, friss korianderlevelekkel és chilipaprikacsíkokkal dekoráljuk.