Gasztro

Pierrot: Megkóstolni Ázsiát

"Ázsia megismerése nélkül le lehet élni egy életet – de nem érdemes." Ezzel kezdõdik Pierrot most megjelent könyve, amely amellett, hogy szakácskönyv, Ázsiáról is szól.





Olyan könyv ez, amelyet azoknak is érdemes megvenniük, akik eddig nem főztek. Ők először Ázsiával fognak ismerkedni, és közben valószínűleg kedvet kapnak majd a főzéshez is, ha nem ez történt volna meg velük az ismerkedés előtt.

A könyv négy nagy fejezetben tárgyalja Ázsia világát, Indonézia, Thaiföld, India és Kína egy-egy részt kaptak a műben. Az országokhoz tartozó receptek bevezetője igencsak részletesen mesél az egyes ételekről, a fejezetekhez tartozó bevezető pedig magukat az országokat mutatja be.

A különleges hozzávalók lelőhelyeiről is pontos tájékoztatást kapunk, ami igencsak hasznos dolog. Emellett szinte már meg sem kell említenünk, hogy a kötet egyszerűen gyönyörű. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti Ázsiát, aki szereti a szép könyveket, és aki különlegeset főzne.

A könyvhöz kapcsolódó honlap»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top