Gasztro

Dr. Oetker: Karácsonyi sütemények

Fahéj, mandula, vanília, édességek. A kinti hó mellett a benti fenyõfa és sütiáradat a karácsony ismertetõjele. Íme tematikus receptgyûjtemény a legnagyobb ünnepre!




A karácsony előtti hetekben még a sütéstől ódzkodókat is elkapja valami titokzatos hév, és ők is elkezdenek lelkesen gyúrni, szaggatni, és tésztát formázni. Ha téged is elragadott az ihlet, de nem tudod, mit szaggass, mit gyúrj, akkor a legjobb könyvet vetted kézbe.

A látványos képekkel rendelkező könyv leginkább az aprósütemény-műfajt favorizálja. Ez persze hagyományosan karácsonyi szokás, és remek alkalmat ad a barátokkal, családdal, gyerekekkel való közös sütikészítésre.

Szerencsére azoknak is jut néhány ötlet, akik nem szeretnek kétszáz kis tésztadarabot egyenként tepsibe helyezni. Ők választhatják a könyv végén lévő fejezetet, ahol beavatást nyerhetnek a kuglóf vagy az adventi gyümölcstorta elkészítésének rejtelmeibe.

Tematikus szakácskönyv sok képpel. Az következő hetekben nagy szükség lehet rá, de utána se dugd el nagyon, hogy jövő decemberben is megtaláld!

A könyvet a Grafo Kiadó adja ki, a karácsonyi receptekhez 1890 Ft-ért juthatsz hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top