Nemrég, amikor Keith Floyd Budapesten járt, arról mesélt, hogy a britek polcain ott kell sorakoznia a legújabb Jamie Oliver és Floyd köteteknek. Ez persze nem változtatott étkezési szokásaikon.
Vegyünk egy nagy levegőt, és legyünk mi mások. A jó kiindulópont talán az, hogy ne státuszszimbólumként kezeljük a szakácskönyveket, hanem használjuk is őket. Összeállításunkban lerántjuk a leplet minden könyv titkáról, és segítünk, hogy a hatalmas választékból mindenki megtalálja a neki valót!
Sütemények enciklopédiája
1001 sütemény egy helyen. Egy könyvben. Egy könyvben, ami képes, részletes, oktató és felvillanyozó. Az egyetlen hátránya talán a súlya. Azoknak ajánljuk, akik a teljességra vágynak.
tovább»
Dr. Oetker: Karácsonyi sütemények
Fahéj, mandula, vanília, édességek. A kinti hó mellett a benti fenyőfa és a sütiáradat a karácsony ismertetőjelei. Tematikus receptgyűjtemény a legnagyobb ünnepre!
tovább»
Donna Hay: Ízvarázs
Tizennégy íz egy könyvben. Trükkök, receptek, minden, amit tudni kell a vaníliáról, a citromról, a hagymáról és társaikról. A mostanában megjelent egyik legszebb szakácskönyv. Csak nézegetni is érdemes!
tovább»
Pierrot: Megkóstolni Ázsiát
“Ázsia megismerése nélkül le lehet élni egy életet de nem érdemes.” Ezzel kezdődik Pierrot most megjelent könyve, amely amellett, hogy szakácskönyv, Ázsiáról is szól.
Ha igazi kínaira, indiaira, thaiföldire vagy indonézre vágysz, neked való ez a könyv. Egyébként külsejében kissé Jamie Oliverre emlékeztet.
tovább»
Jamie Oliver: A pucér szakács visszatér
Hogy hogy lehet egy harminc körüli, kismotoron repesztő fiatalember klasszikus? Úgy tűnik, sokat lendít a dolgon, ha például jól főz. És van egy főzőműsora is.
Persze ki ne szeretné Jamie-t? Ha te is veszel egy motort, gyorsan beszerezheted a hozzávalókat, és már csak sok vendéget kell hívnod.
tovább»
A vándorszakács a Földközi-tenger körül
Ki ne ismerné Keith Floydot? Olvastuk már egy könyvnyi receptjét, és jót szórakozhattunk főzőműsorain. És most a boltokba került új könyve, a Floyd Mediterrán kalandozásai. Státusszimbólumnak remek, és azoknak is nélküözhetetlen, akik főzésnél szívesen ölik a legtöbb energiát az alapanyagok beszerzésébe.
tovább»