nlc.hu
Gasztro
Kolbászos omlett zöldfûszerekkel

Kolbászos omlett zöldfûszerekkel

Ez az omlett olyan, akár egy szendvics. Két réteg omlett között lapul a kolbász, illatot és zamatot adva a tojásnak. Igazi fehérjebomba!





Hozzávalók:

• 1 szál parasztkolbász
• 8 tojás
• néhány szál petrezselyem és snidling
• 3 dkg vaj
• őrölt bors
• só


Elkészítése

Két külön tálban 4-4 tojást sóval és borssal ízesítve felverünk. A zöldfűszereket megmossuk, apróra vágjuk, a harmadát félretesszük, a többit egyenletesen elosztva a tojásokba keverjük. A kolbászt felkarikázzuk, és a vaj felében megsütjük. Közben két másik serpenyőben omlettet sütünk a tojásadagokból. Az egyik omlettre tesszük a kolbászkarikákat, és a másik omlettel befedjük. A maradék zöldfűszerrel megszórva, forrón tálaljuk.


Variáció

1 fej hagymát apróra vágunk, vajban megpároljuk, és ezt is a tojásokba keverjük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top