Gasztro

Családi testápolás, avagy játssz egy jót a gyerekekkel

Új társasjátékot javaslunk mindenkinek a hosszú, hideg, sötét téli estékre. A játékhoz nem kell több, csak néhány vidám családtag és egy flakon testápoló.

Mivel»figyelned kell a bőr helyes ápolására, miért ne kötnéd össze a kellemeset a hasznossal? Az ötletünk egyszerű. Világítsd ki a lakást, legyen jó meleg, és verődjön össze néhány vidám családtag. Még jobb, ha gyerekek is vannak.

• A játék nagyon egyszerű: rajzolni kell. Rajzoljunk egymásra kedvenc testápolónkkal. A feladat pedig: találd ki, mit rajzoltak rád mások. A gyerekek biztosan nagyon élvezik majd, amikor a lábukra, karjukra állatfigurák nőnek. De valljuk be, a mi bőrünknek is jólesik ez a fajta kényeztetés.

 rajz. Persze lehet nehézségi fokozatokat is beépíteni. Kifejezetten nehéz például kitalálni, mit is rajzoltak  nem beszélve, hogy megújuló felületről van szó: elég csak rákenni a bőrre, és jöhet az újabb a hátadra.
  

 


Arról

A játék persze azonkívül, hogy szórakoztató, sok előnnyel is szolgál. Ki ne tudná, hogy a férfiak és a gyerekek többsége valami megmagyarázhatatlan ellenérzést táplál a testápolókkal szemben? Pedig az ő bőrüknek is szüksége van ápolásra, így hát ezzel a módszerrel végre észrevétlenül ráveheted őket egy jó kis játékra, ami a bőrt is ápolja!

A Baba testápoló az egész család kedvence lehet,
ugyanis kellemes, diszkrét illatának köszönhetően a férfiak is használhatják. Gyorsan beszívódik, és egy flakon jó sok “családi rajzolgatásra” elegendő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top