Gasztro

Egészséges és praktikus

Te is szereted a hamburgert? És szeretnéd, ha az egészséges élet jegyében is ezt ehetnéd? Akkor legjobb, ha csirkébõl és grillezett zöldséggel készülnek!





Bizony, vannak törekvések arra, hogy a finom szendvicset végre lelkifurdalás nélkül fogyaszthassuk. De lássuk, hogy is történhet ilyesmi?


A hamburger valójában egyike a leginkább praktikus ételeknek. Egy szendvicsbe sűrítve kapod meg a húst, a köretet és a zöldségeket. Mindezt, hogy ne legyen száraz, finom szósszal körbeöntve. Legjobb tehát, ha nem vetjük el az egész alapötletet, ha már ilyen célszerű. No és népszerű!

Erre jött rá a Burger King is, amikor kifejlesztette a Delight termékkört, melynek célja, hogy egészséges finomságokat nyújtson a gyorsételekre vágyóknak. Most pedig újabb, még érdekesebb tagokkal bővül a termékcsalád, a Grilled Chicken Delight Special és Grilled Chicken Delight Classic szendvicsekkel.







Hogyan legyen egészséges egy hamburger?

Először is a lelkét kell egészségesebbé formálni: a húst. Válasszunk hozzá szárnyast, hiszen annak zsírtartalma alacsonyabb, mint a vörös húsoké. Kiválóan megfelel egy csirkemell. A csirkemellet filézzük ki, és süssük meg. No de nem mindegy, hogyan: grillezzük. A tűzön grillezett hús ízletesebb, omlósabb, és zsírtartalmának nagy részét is elveszíti.





Körítsük finom húsunkat zöldségekkel, már csak a vitaminok miatt is. De ha már van grillsütőnk, használhatjuk arra is, hogy a zöldségek is különleges zamatot kapjanak tőle. Az új Delight Special szendvics különlegessége a grillezett zöldség! Ízvilágát remekül kiegészíti az édes-fűszeres szósz.

A Delight Classic szendvics borsos-joghurtos szósza kiválóan passzol a friss zöldségekhez, és természetesen a grillezett húshoz!

Már csak az utolsó hozzávalóra van szükség, a zöldfűszeres focaccia zsemlére, és kész is az egészséges hamburger – a praktikus ebéd.


Szereted a hamburgert? Hát akkor itt az alkalom, hogy egészséges változatát is kipróbáld a Burger Kingben!













Grilled Chicken Delight Special


Grillezett egész csirkemellfilé illatosan fűszeres focaccia zsemlében, grillezett mediterrán zöldségekkel gazdagítva. Lédús kaliforniai paprika, cukkíni és padlizsán, a édes-fűszeres szósszal, mindössze 296 kalóriatartalommal.





Grilled Chicken Delight Classic

Grillezett csirkemell illatos, fűszeres focaccia zsemlében, napérlelt paradicsommal, friss, ropogós salátával és pikáns borsos-joghurtos szósszal, mindössze 296 kalóriatartalommal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top