Hozzávalók 4 személyre:
45 dkg málna
3 őszibarack
3 ek. citromlé
2 ek. fahéjszirup
2 dl vérnarancslé
Elkészítése:
4 hosszú fogvájóra felfűzünk 4-4 málnát és 1-1 darabka őszibarackot, és betesszük a fagyasztóba. 30 dkg málnát beteszünk a turmixgépbe, a maradék őszibarackot meghámozzuk, feldaraboljuk, hozzáadjuk a málnához, hozzáöntjük a citromlét, a narancslé felét és a szirupot, majd összeturmixoljuk. Végül 4 pohárba osztjuk, felöntjük a narancslével, és a tetejére a félig fagyott gyümölcsöket tesszük.
Tipp
Alkoholos változat: a gyümölcslénket kiegészítjük 5 cl brandyvel vagy narancslikőrrel, és 3 cl száraz pezsgővel.