Hozzávalók:
40 dkg babapiskóta
rum
4 evőkanál erdeigyümölcs lekvár
2 csomag hidegen kikeverhető vanília krémpor
a hozzá szükséges tej (kb.: 3-4 dl)
30 dkg friss málna
2 evőkanál kókuszreszelék
Elkészítése:
A babapiskóta egy részét tedd egy mély, öblös üvegtálba, öntözd meg néhány evőkanál rummal és kend meg lekvárral. A vanília krémport az előírás szerint készítsd el: 3-4 dl tejjel keverd sűrű krémmé és a fele adagot simítsd a rumos piskótára. Szórd rá a megmosott, lecsepegtetett málnát.
Ezután újból kell kezdeni a sort: jöhet a maradék babapiskóta, rummal meglocsolva, lekvár és a maradék vaníliás krém. Tetejét szórd meg kókuszreszelékkel és néhány órára helyezd el e hűtőszekrénybe.