Megszületik az első krémsajt 1880 A.L. Reynolds, New York-i sajtkereskedő szerződést köt a krémsajt megalkotójával, és megalapítja a Philadelphia márkát. 1903 A Phenix Cheese Company megvásárolja a Philadelphia márkát 1928 A Phenix Cheese Company és a Kraft Cheese Company egyesül. Az egyesülés jelentős Philadelphia krémsajt gyártáskapacitás-növekedéssel jár. 1940-1949 A Kraft-Phenix Cheese Company a Philadelphia krémsajtra vonatkozóan új előállítási eljárást dolgoz ki és szabadalmaztat. Az eljárásnak köszönhetően a termék kiemelkedő minősége folyamatosan garantálhatóvá válik. 1956 A Philadelphia az első kereskedelmi forgalmazás céljából gyártott krémsajt Ausztráliában. 1960 2005 A Philadelphia elterjed a világban (Anglia, Németország, Olaszország, Spanyolország, Belgium, Venezuela, Mexikó, Argentína, Brazília ). Napjainkban világszerte számos ízben és kiszerelésben kapható. 2005 A Philadelphia megérkezik Magyarországra. A Magyarországon forgalomba kerülő termékeket Németországban, Fallingbostelben gyártják. |
1872
Hogyan lehet egy márkának nemzetközi hírneve több, mint 120 év után is?
Gondolj a minőségre!
A Philadelphia krémsajtot újrahasznosítható műanyag dobozokba csomagolják. Az alufóliával lezárt dobozok még egy kiegészítő műanyag tetőt is kapnak, amely megkönnyíti a csomagolás visszazárását.
Az eredeti csomagolásban, jó hűtés mellett (4-8 °C) a Philadelphia néhány hétig eltartható.
Olvass el mindent a Philadelphiáról!»