Hozzávalók – egy tortához (12 szelet)
150 g babapiskóta
125 g vaj
1 tábla Milka csokoládé
600 g Philadelphia natúr krémsajt
300 g joghurt
2 tasak Jacobs Cappuccino Cremafino
1 csomag világos tortazselé
75 g cukor
1 csomag I love Milka nugátos praliné a díszítéshez
Elkészítés
A Philadelphia krémsajtot, a joghurtot és a Jacobs Cappuccinót keverjük össze egy mixerrel.
A tortazselét és a cukrot főzzük fel 150 ml vízben, és keverjük a Philadelphia-krémhez. A Philadelphia-krémet töltsük a sütőformába, és a tortát tegyük 3 órára a hűtőszekrénybe.
Tálalás előtt díszítsük a többi csokoládéreszelékkel és I love Milka szívekkel.
SZELETENKÉNT: kb. 438 kcal, 7 g fehérje, 31 g zsír, 32 g szénhidrát
Elkészítési idő: 30 perc
Hűtési idő: legalább 3 óra