Hozzávalók 6 főre:
1 nagy fej hagyma csíkokra vágva
1 evőkanál (15 ml) vaj
750 g bébi répa (konzerv), vagy u.ennyi répa karikára vágva
300 ml húsleves
250 g Philadelphia natúr krémsajt (felkockázva)
1 evőkanál (15ml) dijoni mustár
1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
Elkészítés:
Pároljuk meg a hagymát a vajban, majd adjuk hozzá a répát, és öntsük fel a húslevessel. Kevergetés mellett forraljuk fel, majd lassú tűzön, lefedve pároljuk 10 percig.
Adjuk hozzá a krémsajtot és a mustárt, és gyenge tűzön, kevergetve addig főzzük, amíg a sajt folyóssá nem válik. Ekkor szórjuk meg az apróra vágott petrezselyemmel.
Elkőkészítési idő: 10 perc
Elkészítési idő: 25 perc