Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
0,5 dl tejszín
25 dkg mirelit spenót
3 egész tojás
125 g zöldfűszeres Philadelphia krémsajt
1 csipet só
1 csipet bors
1 csipet szerecsendió
néhány szem olajbogyó a díszítéshez
Elkészítés:
A 3 tojást felverjük, a mirelit spenótot kiolvasztjuk.
A Philadelphia krémsajtot elkeverjük a tejszínnel, majd hozzáadjuk a felvert tojásokat és a kiolvasztott spenótot. A krémet ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, szerecsendióval, majd elkeverjük benne egészben a magozott olajbogyókat.
A krémet beleöntjük a formába, és addig sütjük, amíg megpirul a teteje (kb. 10-15 perc).
Hagyjuk néhány percig hűlni, mielőtt felvágnánk. Hidegen is fogyasztható.