Gasztro

A Receptklub háza táján

A Receptklub mûsorvezetõirõl nem lehet elmondani, hogy szeretnek egy helyben ücsörögni. Ez az év is országjárással telt, a nyarat arra szánták, hogy bejárják az országot, és megismertessék a nézõket hazánk gasztronómiai értékeivel.

Bejárja Tolnát-Baranyát… Szól a mondás, és még ha nem is szó szerint igaz az állítás, az mindenesetre fedi a valóságot, hogy mozgalmasan telt a nyár a Receptklub háza táján.

Nemcsak Egerben, Kerecsenden, Szigligeten és a Tisza-tónál tettek látogatást, de Szilvásváradon, Visegrádon, Esztergomban és Szentendrén is.
A kapolcsi Művészetek völgyét is meglátogatták, Hódmezővásárhelyen pedig belekukkantottak a bakák életébe.

A mesés szépségű észak-magyarországi faluhoz, Hédervárhoz pedig felejthetetlen élmények fűzik Gézát és az egész stábot: hiszen itt ünnepelték meg a nagy eseményt: Lázár után két évvel Géza is elkelt.

Idén is terítékre került, mi szem-szájnak ingere: vadak, halak, zöldségek és gyümölcsök, és a legrátermettebb nagymamák is helyet kaptak a műsorban, hogy ország–világ előtt megmutassák unokáik kedvenc ételeit.

És idén indult útjára a Gyermelyi főzőtanfolyam a Balaton-felvidéki Tapolcán, ahol a műsorvezetők vezetésével a résztvevők minden fontos elméleti és gyakorlati tudnivalót elsajátíthattak a közkedvelt pasztákról.

És hogy mire készül még a jól összeszokott páros idén?

Süteményt sütnek, és pezsgőt bontanak az ünnepek előtt.



Találkozz a Receptklub sztárjaival! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top