nlc.hu
Gasztro
Újdonságok Gyermelyrõl

Újdonságok Gyermelyrõl

A Gyermelyi tészta Magyarország legkedveltebb, egyben piacvezetõ tésztamárkája, az országban elfogyasztott tészta több mint harmada a Gyermelyi tésztagyárból kerül az asztalra.

A teljesen magyar tulajdonban lévő vállalatcsoport felépítésének köszönhetően a Gyermelyi tészta kizárólag saját alapanyagokból, a teljes termékpályát ellenőrizve készül. Az elmúlt években jelentős, több milliárd forint értékű beruházás kezdődött a tésztagyárnál. Első lépésként az infrastruktúra került átépítésre, majd egy új, teljesen automatizált, 6200 raklap befogadóképességű magasraktár került beüzemelésre, ezt követően pedig egy új gyártócsarnok épült meg. A beruházás a technológia és a csomagolási rendszer modernizálásával 2006 elején fog véget érni, melynek eredményeként hatékonyságát illetően európai szinten is az egyik legkorszerűbb tésztagyár fog létrejönni.

A Gyermely Rt. így nagyon is jól tudja, hogy az igazi siker egyik titka az, hogy mindig tovább kell lépni, mindig elő kell állni valami újjal.

Ez történt most is: két új Gyermelyi termék jelent meg a piacon.

Gyermelyi liszt

Idén szeptemberben új termékként jelent meg az üzletekben a csomagolt Gyermelyi finomliszt. A Gyermelyi liszt előállítása egy jól működő zárt rendszerben történik, a teljes termékpálya kézben tartásával. Az MTA martonvásári kutatóintézetével folytatott, évek óta tartó tudományos együttműködés keretében nemesítik a búzafajtákat. Az extra minőségű búzafajtákat az éghajlati viszonyok és termőföldek összetétele figyelembevételével kísérletezik ki. A vállalat a kiváló minőségű vetőmagot a saját termőterületén használja fel, illetve a vele szerződésben lévő magyar gazdákhoz helyez ki termeltetésre szigorú technológiai előírások mellett. A búzát az európai szinten is a legmodernebbek közé tartozó gyermelyi malomban őrlik, mely ennek köszönhetően elismerten jó minőségű és kiváló sütési tulajdonságokkal rendelkezik


8 tojásos szélesmetélt
A 8 tojásos termékcsalád legújabb tagja a szélesmetélt. Sokoldalúan felhasználható tésztáról van szó: köretként kiválóan illik gombás ragukhoz, de kapros túrós tésztához is tökéletes választás. Édes tészták is készülhetnek belőle, s nagyszerű köret különféle mártásos húsételek mellett. A friss tyúktojással készült szélesmetéltet kiváló főzési tulajdonságok jellemzik. A termék praktikus, visszazárható csomagolásban kapható, ami még könnyebbé, egyszerűbbé teszi felhasználását

Ismerkedj meg a többi termékünkkel! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top