nlc.hu
Gasztro
Forralt bor

Forralt bor

A néphiedelem szerint kiválóan alkalmas nátha megelõzésére!





Hozzávalók:

• egy liter vörösbor
• 4-5 evőkanál cukor
• 1 rúd fahéj
• 5 szegfűszeg
• két szegfűbors


Elkészítése:

Egy lábosban melegítsd fel a bort, a cukrot, a fűszereket, forrald fel és kb. 10 percig hagyd állni, hogy az ízek harmóniába kerüljenek. Üvegpohárba vagy csészébe öntve melegen tálalható.


Tipp:

Ha felforrt, karikázhatsz bele citromot, vagy narancsot. Ihatod csípősen is, ez esetben egy kis adag cseresznyepaprikával együtt kell felforralni.










Kóstold meg a többi finomságot is!


• Glögg »
• A maják forró csokija »
• Mexikói forró csoki »
• Konyakos tej »
• Karamellás tej »
• Karácsonyi kávé »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top