Camembert-sajtos melegszendvics
Hozzávalók:
10-15dkg camembert, vaj, bors, metélőhagyma, szeletelt kenyér
A kenyeret kend meg vajjal, helyezd rá a camembertszeleteket, és süsd meg a grillsütőben, amíg a sajt kenhető állagú lesz. Tálaláskor tetejét szórd meg snidlinggel, ketchuppal vagy mustárral.
Pikáns camembert-sajtos melegszendvics
Hozzávalók:
10-15 dkg camembert, 10-15 dkg gépsonka, vaj, bors, egy db alma, szeletelt kenyér
A kenyereket kend meg vajjal, az almaszeleteket hámozd meg és vágd fel vékony karikára, egy-egy karikát fektess a vajaskenyérre. Tegyél rá szeletelt gépsonkát, majd a camembert-szeleteket. Süsd meg grillsütőben, míg a sajt a tetején felolvad.
Zöldséges melegszendvics
Hozzávalók:
1-2 db paradicsom, kukoricakonzerv, friss spárga, vagy spárga konzerv, só, bors, ketchup, 15 dkg csirkemell sonka, 15 dkg trappista sajt, szeletelt kenyér
A paradicsomot vágd fel kis kockákra, a kukorica a levét öntsd le. A spárgát néhány percig párold forró, sós vízben, majd vágd fel kisebb darabokra, a csirkemell sonkát csíkokra. A kenyérszeleteket kend meg ketchuppal, szórd meg paradicsommal, kukoricával, a spárgával, és a sonkával. Tetejére reszelj sajtot. Előmelegített grillsütőbe 4-5 percig süsd készre.
Készíts velünk melegszendvicset!