Gasztro

Rántott Camembert áfonyamártással





Hozzávalók:

• egy-két doboz Camembert sajt
• liszt
• 2-3 db tojás
• zsemlemorzsa
• étolaj
• áfonyalekvár


Elkészítése:

A Camembert sajtot hosszanti irányban szeld ketté. Panírozd be a következőképpen: forgasd meg lisztben, egy csipet sóval felvert tojásban, majd megint lisztben és a tojásban, s csak ezután a zsemlemorzsában. A forgatást lapát segítségével végezd, nehogy beleszúrj, mert akkor kifolyik a belseje. Forró olajban néhány perc alatt megsül. Tálald párolt rizzsel és áfonyalekvárral.






Kóstold meg velünk!

Csirkecomb áfonyamártásban »
Kacsa áfonyával »
Rántott camembert áfonyamártással »
Muffin áfonyalekvárral »
Túrós-áfonyás muffin »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top