Gasztro

Rántott Camembert áfonyamártással





Hozzávalók:

• egy-két doboz Camembert sajt
• liszt
• 2-3 db tojás
• zsemlemorzsa
• étolaj
• áfonyalekvár


Elkészítése:

A Camembert sajtot hosszanti irányban szeld ketté. Panírozd be a következőképpen: forgasd meg lisztben, egy csipet sóval felvert tojásban, majd megint lisztben és a tojásban, s csak ezután a zsemlemorzsában. A forgatást lapát segítségével végezd, nehogy beleszúrj, mert akkor kifolyik a belseje. Forró olajban néhány perc alatt megsül. Tálald párolt rizzsel és áfonyalekvárral.






Kóstold meg velünk!

Csirkecomb áfonyamártásban »
Kacsa áfonyával »
Rántott camembert áfonyamártással »
Muffin áfonyalekvárral »
Túrós-áfonyás muffin »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése