Tommy Baratta manhattani étterme, a Marylous a hollywoodi filmsztárok méltán kedvelt törzshelye. Az olasz főszakács jelen könyvében a szélesebb közönség előtt is feltárja messze földön híres konyhájának féltve őrzött kulisszatitkait. Jack Nicholsont olyannyira lenyűgözték a fenséges ízű ételek, hogy 1983-ban fölkérte Tommyt, kísérje el őt a filmforgatásokra, és főzzön rá nap mint nap. Egyáltalán nem egyszerű olyan zsírszegény, ugyanakkor tápláló és laktató ételeket összeválogatni, melyek segítségével Jack megőrizheti szikár alakját és erőnlétét. A séf azonban vállalta a kihívást, beadta a derekát, és ezzel
megkezdődött valami, amit Jack “csodás együttműködésnek” nevez: Tommy főz, ő pedig eszik.
Tommy olasz őseitől örökölte azt a bölcsességet, hogy az olasz konyha és általában a tökéletes étel titka a friss alapanyagok egyszerű elkészítésében rejlik. Ezt az alapelvet szem előtt tartva a kötet segítségével bárki gyorsan és könnyedén készíthet olyan csodálatos ízű ételeket, mint például a lazacfilé gyömbéres-bazsalikomos mártásban vagy a sárgabarackmázas csirke, a fantasztikus olasz tésztafélékről már nem is beszélve!
Tommy Baratta: Jack konyhája
Szukits Kiadó »Fogy. ár: 3990 Ft