nlc.hu
Gasztro
Ajándék pillanatok

Ajándék pillanatok

Itt a Valentin nap, és vele együtt a késztetés, hogy valami igazán eredetivel lepjük meg a párunkat! A Pilóta Pillanatok segítenek a döntésben!





Pilóta Pillanatok Puszedliszív mindenkinek tökéletes Bálint-napi ajándék.Valentin nap táján elözönlik az utcákat és a bevásárlóközpontokat a szív alakú ajándékokat kínáló pultok. Piros szivecskéket kaphatunk minden méretben,többféle anyagból, több árkategóriában. És számtalan felirat közül is választhatunk a diszkrét „Boldog Valentin napot”-tól egészen a szókimondó „Szeretlek”-ig.

De mit tehet az, akinek egy nagy piros műanyagszív túl direkt vagy túl giccses?
Egy épp csak bimbózó kapcsolatban például még korai lenne egy ilyen ajándék, a több éves boldogság után pedig talán fantáziátlan. A legegyszerűbb, ha egy kis szív alakú csokis édességgel kedveskedünk párunknak. Például Pilóta Pillanatok Puszedliszívvel, ami könnyen beszerzhető mégis eredeti, finom és kedves ajándék. Ráadásul mivel nem piros, így nem csak kedvesünknek, de barátainknak is adhatjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a Valentin nap legádázabb ellenségeinek is örömet szerzünk vele.
Ne felejtsük el azt az előnyét sem, hogy bármelyik közértben megvehetjük, így az ötlet annak is nagy segítség, aki az utolsó pillanatban jön rá, hogy megfeledkezett a kedvesének szánt ajándékról.

A Bálintoknak vagy a születésnaposoknak pedig választhatjuk a Pilóta Pillanatok nem szívalakú kekszeit is, a perecet vagy a pálcikát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top