nlc.hu
Gasztro
Néhány pillanat a barátnõkkel

Néhány pillanat a barátnõkkel

A napi rohanásban, a karrier, család, házimunka összehangolásában sokszor pont a barátnõinkre jut a legkevesebb idõnk. Pedig nem kell hozzá sok minden.





Néhány egyszerű trükk, mondjuk egy csomag édesség, mint amilyen a Pilóta Pillanatok Pálcika elég ahhoz, hogy érezzék, mennyire fontosak nekünk.
Azok a nők, akiknek van legalább egy-két igazán jó barátnőjük sokkal boldogabbak, és könnyebben veszik a mindennapok nehézségeit. Ezért fontos, hogy odafigyeljünk a barátainkra akkor is, ha minden rendben van velük, és nekünk sincsenek gondjaink. Az ilyen alkalmakat használhatjuk arra, hogy baráti „csapatépítést” szervezzünk. Pontosabban lánybulit.

Mint minden házibulit, ezt is kezdjük egy takarítással, előző este vagy aznap reggel. Persze nem kell tökéletes tisztaságnak lennie, hiszen barátnőink nem ellenőrizni jönnek, hanem szórakozni! Délután szerezzük be a szükséges kellékeket: egy üveg finom bort és több csomag Pilóta Pillanatokat. A legjobb, ha minden ízből veszünk, így mindenki megtalálja a neki legjobban tetszőt a választékban. A borválasztásnál pedig vegyük figyelembe barátnőink ízlését! Felejtsük el azt a gasztronómiai babonát, hogy csak a száraz borok a stílusosak! Egy barátnős csevegéshez igenis édes desszertborokra van szükség, hacsak nem mindenki a száraz italok rajongója.

Este már nincs más dolgunk, mint fogadni barátnőinket, kirakni egy tálcára a Pilóta Pillanatok kollekciónkat, tölteni egy pohár finom bort, és máris indulhat a csevegés. Persze egy így megszervezett esti beszélgetés akkor is ideális, ha valakinek épp tanácsra van szüksége, hiszen egy kis édesség és egy pohár finom bor mellett jobb gondolataink támadnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top