Hozzávalók:
4 db csirkecomb
0,5 kg burgonya
3 db alma
1 fej vöröshagyma
1, 5 dl fehérbor
0, 5 dl víz 2-2 evőkanál mustár
kecsup
1 kiskanál Worcestershire-szósz
só
2-3 dkg margarin
Elkészítés:
A burgonyát, az almát hámozd meg és a vöröshagymával együtt vágd fel vékony karikákra. A csirkecombokat alaposan sózd meg és kend be a mustár kecsup – Worcestershire-szósz keverékével. Egy jénai tálba dobáld be a margarindarabkákat, erre szórd rá vegyesen a burgonyakarikákat, az almacikkeket és a hagymát, majd fektesd rá a csirkecombokat. Öntsd le a borral és a vízzel.
Fóliával letakarva kb. 45 percig süsd, amíg a hús jól meg nem puhul, majd fedő nélkül még süsd 10 percig.