Gasztro

Formába hozunk a nyaralásig!

Te is izgatottan tervezed már a nyaralást? Biztosan elõkerültek a nyári ruháid is a szekrény mélyébõl. Ilyenkor mindannyian azt próbálgatjuk, hogy vajon jól állnak még a tavalyi „göncök”.

Mi tudunk még egy remek dolgot, amivel a nyaralásra készülhetsz! Próbáld ki a 14 napos menüt, és még egy csodálatos utazást is nyerhetsz. A NESTLÉ Fitness segít abban, hogy hozd a legjobb formád, és érezd jól magad!





A módszer kulcsa nem más, mint a személyre szabott menü, mely a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének segítségével állt össze. Olyan jól ismert ételeket, fogásokat tartalmaz, melyeket könnyen elkészíthetsz. Az étrend ugyanakkor tartalmazza azokat a fontos tápanyagokat is, melyekre a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz szükséged van.
A többféle ízű NESTLÉ Fitness gabonapelyhek  segítségével a teljes kiőrlésű gabonához is hozzájuthatsz, és élvezheted annak kedvező hatásait. A menühöz ráadásul nem kell speciális hozzávalókat beszerezned, vagy sokat bajlódnod a főzéssel. És a kellemes ízekről még nem is beszéltünk.

Úgy döntöttél, hogy belevágsz?
Keresd meg a kor, nem, súly és fizikai aktivitás szerinti energiaigényednek leginkább megfelelő menüt a www.nestle.hu/nestle-fitness.hu oldalon! 14 napra találsz itt ízletes és hasznos tápanyagokat tartalmazó ételeket. Nem kell mást tenned, mint követni a leírtakat.

Benne vagy egy kis játékban is? Ha igen, akkor akár a nyaralást is megnyerheted!
Írd meg az oldalon a 14 nap alatt tapasztalt élményeidet! Például, hogy milyenek voltak az ízek, vagy melyik volt a kedvenc fogásod?

A legjobb inspiráció a tükör mellett egy kis barátnői segítség! Itt a lehetőség, hogy „büntetlenül” kritizáld barátnőid alakját! Hisz mi rossz van abban, hogy felhívod a figyelmüket arra, hogy egy 14 napos menü kipróbálása után megnyerhetik az idei nyaralást is? Na ugye, hogy semmi! És ha az utazásról lecsúsznátok, még mindig vigasztalódhattok a kvízünkben elvihető 150 db Fitness reggelizőkészlet, vagy a 100db Fitness Chocolate gabonapehely valamelyikével!

Ki az a szerencsés, aki igénybe veheti a 200 000 Ft értékű utazási utalványt? Akár Te is lehetsz az! A nyereményjáték 2006. július 9-ig tart, érdemes tehát regisztrálni és kipróbálni a 14 napos menüt. 30 db NESTLÉ Fitness ajándékcsomag szintén gazdára vár még!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top