Gasztro

Hozd a legjobb formád!

Próbáltad már az új csokis kényeztetést, a Fitness Chocolate gabonapelyhet?

Minden nő életében talán a legkritikusabb kérdés a súlyprobléma. A fránya kilók elleni küzdelemben a legtöbbször meg kell fosztanunk magunkat a finomabbnál finomabb falatoktól. Vagy mégsem?
A Nestlé Fitness gabonapelyheivel egyszerre őrizhetjük meg alakunkat, és kényeztethetjük ízlelőbimbónkat. A teljes kiőrlésű gabonával készült Fitness gabonapelyhek rendszeres fogyasztásával könnyedén formába lendülhetünk! A www.nestle.hu/nestle-fitness.hu  található 14 napos menüvel felfedezheted, hogyan illeszthető mindez étkezésedbe.

Az egészséges táplálkozás a reggelinél kezdődik, hiszen ilyenkor juttathatjuk szervezetünket értékes tápanyagokhoz, és ez ad energiát a nap folyamán. A jó kezdéshez szerencsés választás a natúr Fitness, a gyümölcsös Fitness&Fruits és az új, csokoládés Fitness Chocolate.
A Fitness gabonapelyhek egyik titka a teljes kiőrlésű gabonában rejlik. Magasabb rosttartalmuk miatt telítettség érzetét keltik, anélkül, hogy túl sok kalóriát tartalmaznának. Így a megfelelő étrendbe illesztve segítségükkel éhezés nélkül, könnyedén tarthatjuk ideális súlyunkat.










Csak azért mondjak le a csoki ízéről, hogy formában maradhassak?
Ennek most vége: a Nestlé Fitness gabonapelyhek fogyasztása során nemcsak eddigi kedvenc ízeinkkel jutalmazhatjuk meg magunkat, de mostantól élvezhetjük a csoki fenséges ízét is.

Hiányzik még valami a szép reggelhez?

Játssz velünk! Töltsd ki a Nők Lapja Café oldalán található kvízt, és nyerj Fitness Chocolate gabonapelyhet!


Ki az a szerencsés, aki igénybe veheti a 200 000 Ft értékű utazási utalványt? Akár Te is lehetsz az! A nyereményjáték 2006. július 9-ig tart, érdemes tehát regisztrálni és kipróbálni a 14 napos menüt. 30 db NESTLÉ Fitness ajándékcsomag szintén gazdára vár még!



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top