Gasztro

Cukkínis-spárgás spagetti

Hozzávalók:





• 1 db póréhagyma
• 1 db csirkemell-filé
• 1 db cukkíni
• 6-8 szál spárga
• 1 db paradicsom
• 30 dkg spagetti
• kb. 5 dkg margarin
• 1 dl főzőtejszín
• tárkony
• petrezselyem
• só, bors ízlés szerint


Elkészítés:

A spagettit lobogó forró vízben tedd fel főzni. Egy serpenyőben olvassz fel egy kevés margarint, erre szórd rá a karikára vágott póréhagymát, párold meg, majd add hozzá a kockára vágott csirkemell-filét. Kevergetve jól süsd át. Add hozzá a vékonyra vágott cukkínit, az 1-2 cm-es rudakra vágott spárgát és az apró kockára vágott paradicsomot is.
Fűszerezd sóval, borssal, tárkonnyal és petrezselyemmel, majd forrald össze 1 dl főzőtejszínnel. Egy-két csepp citromlével savanyítható.
Ha kész keverd össze a meleg spagettivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top