Gasztro

Spárga sajtos-tejfölös mártással

Hozzávalók:


• 50 dkg spárga
•  3 dkg vaj
•  4 dl tejföl
• 2 tojássárgája
•  1 citrom
• 1 kávéskanál liszt
• só
• 15 dkg füstölt sajt

Elkészítés:

A megtisztított spárgát sós-cukros forrásban levő vízben főzd meg, majd leszűrve fektesd egy tűzálló tálba. Egy serpenyőben keverd össze a tejfölt a tojás sárgákkal, a citrom levével, a vajjal, a liszttel. Hígítsd 1,5 dl spárgalével és főzd sűrűre. Ezzel locsold le spárgát, tetejét szórd meg bőségesen reszelt sajttal. Sütőbe, kiseebb lángon 20-30 perc alatt elkészül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése