Gasztro

Zöldspárga saláta

Hozzávalók:

• 50 dkg zsenge zöldspárga
• kb. 3 evőkanál cukor
• 1 teáskanál só
• fél liter víz
• fél citrom leve
• 2 evőkanál bor- vagy almaecet

Elkészítés:

Tisztítsd meg a zöldspárgát és egy uborkareszelőn gyaluld vékony szeletekre. Az öntethez keverd össze a cukrot, sót, ecetet, a fél citrom levét, és öntsd fel kb. 0,5 dl hideg vízzel és keverd össze a spárgával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése