Gasztro

Hozd a formád és utazz!

Te hogyan képzeled az álomnyaralást? Homokos tengerpart? Zöldellõ sziget? Séta a romantikus óvárosban vagy sport és túrázás? Nyerd meg a 200 000 Ft értékû utazási utalványt a NESTLÉ Fitness játékában és válassz kedvedre!




Segítünk benne, hogy máris közelebb érezd magad a csodás úthoz. Néhány tippet adunk ahhoz, hogy nyaralásod felhőtlen legyen, sőt, már a készülődés napjai is boldogabban teljenek.

Tervezgess jó előre! A játék 2006. július 9-ig tart, addig van időd, hogy álmodozz az álmok nyaralásának helyszínéről. Elő az útikönyvekkel, térképekkel és az ismerősök korábban irigyelt fotóival. Most Te jössz!

Itt az ideje annak is, hogy alaposan átnézd ruhatáradat! Nagyszerű mulatság lesz, mondjuk közösen a barátnőkkel! Cserélgethettek, cseveghettek. Az alapelv egyszerű: ha az elmúlt nyáron egyszer sem viseltél egy adott darabot, nincs mese, ki vele! Ajándékozd el sürgősen! Ha viszont szeretsz egy ruhát, csak egy picit szorít, tedd csak a bőrönd közelébe, nagy az esély, hogy rád fog menni!

Honnan tudjuk, hogy a bőröndödbe teheted ezeket a ruhákat is? A NESTLÉ Fitness 14 napos menüje segíthet benne! Profik állították össze, és tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, melyekre a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz szükséged van.

No és nyerhetsz is vele! Hogyan? Próbáld ki a 14 napos menüt, és írd meg tapasztalataidat! A fődíj mellett még 30 db NESTLÉ ajándékcsomag is várja gazdáját!

Keresd a nyereményjátékot  és a 14 napos menüt a www.nestlefitness.hu  oldalon!

Az oldalon a játék mellett sok hasznosságra lelhetsz: megismerheted a NESTLÉ Fitness teljes kiőrlésű gabonapelyhek előnyeit, vagy energiaigény-kalkulátor  segítségét kérheted a menü kiválasztásához.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top