Gasztro

Eperkrémleves





Hozzávalók:





• 1 csomag főzés nélkül elkészíthető vaníliás pudingpor
• kb. 7-8 dl tej
• 3 dl tejszín
• 30 dkg friss eper
• 4-5 evőkanál méz
• őrölt fahéj


Eklészítés:

A megtisztított epret vágd fel négy felé, majd a tejszínnel, mézzel turmixold össze. A pudingport keverd ki a tejjel, majd az epres turmixot szűrd át egy szitán és az így kapott tiszta pépet keverd össze vele. Fűszerezd fahéjjal és tálald alaposan lehűtve.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése