Gasztro

Epres bólé





Hozzávalók:





• 60 dkg eper
• 4 dl félédes pezsgő
• 0, 5 dl eperszörp
• 20 dkg porcukor
• 8 dl vörös bor
• 2 db banán
• 2 db narancs
• 1 db citrom


Elkészítés:

A megtisztított epret tedd egy bóléstálba és szórd meg a porcukorral, majd egy-két óráig hagyd állni. A bort öntsd rá az eperre, add hozzá a narancs kifacsart levét, öntsd bele a szörpöt, szórd bele a felkarikázott banánt és a citromot, majd lefedve, hűtőszekrénybe téve néhány óra alatt hűtsd le. Tálalás előtt add hozzá a pezsgőt. A bólét még utólag is ízesítheted cukorral, ha édesebbet szeretnél, vagy száraz borral, ha túl édesnek találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése