Gasztro

Málnakehely





Hozzávalók 4 adaghoz:





• 30 dkg málna
• 8 dkg porcukor
• 3 dl habtejszín
• rum


Elkészítés:

Az alaposan átmosott málnát szórd meg a cukorral és tedd félre addig, amíg egy kis levet ereszt, majd botmixerrel pépesítsd. Ezután szűrön, vagy gézlapon keresztül csöpögtesd le egy tálba – a szűrőben fennmaradt pépes, magos anyagra már nem lesz szükség. A habtejszínt egy kupak rummal verd fel kemény habbá, és egy műanyag tortalapát segítségével forgasd össze a málnapéppel. Tálald talpas pohárba gyümölcs és csokoládékapszula díszítéssel.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top