Gasztro

Csirkecomb almával párolva

Hozzávalók:


• 4 nagyobb darab csirkecomb
• 2 db nagy fejű alma
• 2,5 dl almalé
• 2,5 dl vörösbor
• rozmaring, majoránna
• 2 fej vöröshagyma
• 0,5 kg burgonya


Elkészítés:

A római tálat áztasd be hideg vízbe.
A burgonyát pucold meg és vágd fel gerezdekre, a hagymát csíkokra. Az alma héját hámozd meg és vágd fel cikkekre.
A felszeletelt burgonyát és a hagymagerezdeket fektesd a római tál aljába, tedd rá a megtisztított, sóval, rozmaringgal, majoránnával befűszerezett csirkecombokat, és szórd rá az almadarabkákat. Öntsd hozzá az almalét és a bort, és morzsolj a tetejére egy kevés vajat.
Hideg sütőben kezdd el a sütést, majd erős lángra kapcsolva kb. 60-70 perc alatt süsd készre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése