nlc.hu
Gasztro
Próbáld ki a SENSEO® kávét!

Próbáld ki a SENSEO® kávét!

Két világmárka egy asztalon: a Philips és a Douwe Egberts közös innovációja a SENSEO® kávéfõzõ rendszer





A hazai kávépiac vezető szereplője, az egyebek mellett a Douwe Egberts termékeket gyártó és forgalmazó Sara Lee Hungary Zrt. és a háztartási kisgép piac hazai vezetője, a Philips Magyarország Kft. a közép- és kelet-európai régió országaiban elsőként Magyarországon vezeti be a közösen kifejlesztett SENSEO® párnaalapú kávéfőző rendszert.

A világ első alacsony nyomású, párnaalapú kávéfőző rendszerének, a SENSEO®-nak a különlegessége a szabadalmaztatott kávéfőzési eljárásban és a magas minőségű Douwe Egberts SENSEO® kávépárnáiban rejlik, amelyek együttesen biztosítják a szenzációs ízű SENSEO® kávét. A Philips SENSEO® készüléke ötvözi a modern formatervezést és a legfejlettebb technológiát, ami rendkívül egyszerű és gyors használattal párosul. A Douwe Egberts SENSEO® kávépárnák egyedisége pedig azon a fejlesztési elven alapul, hogy a kávé előre adagolva, speciális feldolgozással kerül az apró párnákba, s ezzel a kávékészítés folyamata nemcsak lényegesen lerövidül, hanem minden egyes alkalommal ugyanolyan magas minőséget biztosít.





A SENSEO® kávéfőző rendszert először Hollandiában mutatták be 2001-ben, amelyet további 10 ország követett. A SENSEO® kávéfőző rendszer nemzetközi szinten kiemelkedő sikernek örvend, Európában pedig ismertségének és elismertségének aránya gyorsabban növekszik bármely más háztartási készüléknél. (Megelőz olyan technikai innovációkat is, mint a CD, a DVD vagy a mobiltelefon!).

A kávéfőzés menete igen egyszerű: csupán három lépésből áll. A levehető víztartály feltöltése után a be kell helyezni a kávépárnát a kávéfőző kávétartójába. A készülék fedelének lezárása után meg kell nyomni a megfelelő gombot attól függően, hogy egy vagy két csésze kávét szeretnénk készíteni. Néhány másodperc után kész a szenzációs ízű SENSEO® kávé gazdag habréteggel, ami nemcsak ízre, de látványra is különleges.





A Sara Lee által gyártott és forgalmazott Douwe Egberts SENSEO® kávék között mindenki megtalálja az ízlésének és a hangulatának megfelelőt. A fogyasztók három különböző Douwe Egberts SENSEO® íz közül választhatnak: erős pörkölésű – az erős, telt ízeket előnyben részesítőknek; normál pörkölésű – a gazdag, zamatos íz kedvelőinek; koffeinmentes – a kávé koffeinmentes élvezetéért.

A Philips és a Sara Lee egészen a kezdetektől együttműködik a SENSEO® kávéfőző készülék és a kávépárnák létrehozásában: 3 éven keresztül a kutatásban, 7 éven át a termékfejlesztésben, majd azt követően a gyártásban és a piaci bevezetésekben.











 


 


 



 





A SENSEO® kávéfőző rendszerrel kapcsolatban további információ található a www.senseo.com  oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top