nlc.hu
Gasztro
Életmód

Életmód

Szeretnéd magad újra kívánatosnak és vonzónak érezni szülés után? A terhesség ideje alatt szerzett túlsúly nem múlik el magától.

Ráadásul szülés után az anyukáknak kevés idejük marad a mozgásra, és nem tudnak időt szakítani a testedzésre. Most az általunk kínált kondigépek segítségével otthonodban edzhetsz anélkül, hogy a gyereked egyedül kellene hagynod. Spóroljidőt és pénz és légy újra a régi Önmagad!

Az egészséges életmód


1. Változtass mindennapjaidon!





Reggel válassz új útvonalat munkába menet: az új ingerek, utcák, arcok, környezet kimozdítják a megszokás okozta szürkeségből, tompultságból. Ha teheted, járj biciklivel munkába; így nemcsak a tested edzheted, de elkerülheted a tömegközlekedéssel járó idegeskedést is.
Törj ki a megszokások rabságából, próbálj ki új elfoglaltságokat, hobbikat, amelyekben örömet lelsz. Iratkozz be tanfolyamokra, klubokba; így új barátokra is szert tehetsz.


2. Edz a  barátaiddal!







Winsor Pilates DVD
Vásárolj a barátaiddal közösen fitneszgépet vagy DVD-t, megspórolva ezzel a drága edzőtermi bérletet. A közös edzés hosszútávon is fenntartja a motivációt és a mozgáshoz való kedvet, hiszen senki sem szeret egyedül „szenvedni”. Ráadásul ha otthon sportolsz barátaiddal, nem kell amiatt szoronganod, hogy megszólnak a súlyfelesleged vagy a divatjamúlt mackóruhád miatt. Próbáld ki például az Orbitrek Platinum fitneszgépet, amely teljes testedzésben részesíti az alsó- és a felsőtestet is, ráadásul a vérkeringést is javítja, vagy a Cardio Cruisert, amely szintén teljeskörű testedzést biztosít. A Cardio Cruisert elég heti 3X20 percet használnod, és rövidesen két számmal kisebb lesz





Cardio Cruiser
a ruha- vagy nadrágméreted.

Az Easy Shapert elsősorban a hölgyek számára fejlesztették ki, és minden problémás testrészt átformál. Ha a hasadon van a legtöbb felesleg, válaszd az Ab King Pro hasizomfejlesztő gépet, amely rendkívül hatékonyan megmozgatja a has minden izmát, de nem terheli a hátat és a nyakat. Ezek a modern fitneszgépek kis helyen is elférnek és egyszerűen kezelhetőek, de ha nem szeretsz gépekkel edzeni, válaszd a Winsor Pilates DVD-t, amely rengeteg amerikai sztár tökéletes alakjának is a titka.


A pilates-torna kötött, célirányos mozdulataival rekordidő alatt formálhatod át a tested.

További információkért kattints a képekre!







Orbitrek Platinum fitneszgép






Easy Shaper






Ab King Pro hasizomfejlesztő gép
 

 3. Sétálj minél többet

Munka után ne ülj a TV elé egy nagy csomag chips-szel! Menj ki a friss levegőre, sétálj, játssz a szabadban gyermekeiddel vagy a kutyájáddal. Így lelkileg is feltöltődhetsz.


4. Járj „legalább egy lábbal” a földön

Tűzz ki magad elé reális célokat, amelyek megvalósításához nincs szükséged emberfeletti erőfeszítésre. Ha állandóan elérhetetlen vágyakat kergetsz, a folyamatos kudarcélménytől könnyen rosszkedvűvé válhatsz, ráadásul az önértékelésed is romolhat.


5. „Rejtett edzés”

Már ha a boltba gyalog mész, nem pedig autóval, vagy felszaladsz a lépcsőn ahelyett, hogy a liftet választanád, sokat javíthatsz egészségén és fizikai állapotodon. Mozogj minél többet. Legyen az akár kertészkedés, fűnyírás, de már az is valami, ha gyalog viszed le a szemetet.

6. Vizualizáld céljaidat








Írd össze céljaidat, képzeld el, miben lesz más az életed, ha már elérted őket. Képzeld el magad boldogabban, kiegyensúlyozottabban, egészségesebben. Legyen ez egy olyan cél, amely felé folyamatosan törekszel.


7. Jutalmazd meg magad

Ha sikerül betartanod a diétát vagy rendszeresen eljárnod az edzésre, jutalmazd meg magad egy pihenőnappal, egy (most már egy számmal kisebb!) ruhával, vagy bármilyen aprósággal, amire már régóta vágytál. Hiszen megérdemled.


8. Vásárolj menő sportruhát

Sokkal egyszerűbb úgy edzeni, ha olyan ruhát viselsz, amelyben vonzónak érzed magad, és szívesen nézel edzés közben a tükörbe.


9. Tedd az edzést élvezetesebbé

Könnyebb úgy edzeni, ha nem arra koncentrálsz, hogy erőlködsz, hanem például TV-t nézel közben. Mozogj szórakozás közben, és örülj a könnyen elért erdeményeknek.


10. Kezdj új életet már ma

Ha megszületett benned az elhatározás, hogy egészségesebb és boldogabb életet élj, miért várnál a jövő hónapig, vagy akár a jövő hétig. Kezdj új életet most!








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top