Gasztro

Ismerd meg a Reduce Fat Fast táplálék kiegészítõt

Szülés után sok anyuka, szembesül azzal a ténnyel, hogy a terhesség 9 hónapa alatt kisebb túlsúlyra tett szert, amelytõl nem könnyû megszabadulni.





A gyerek megszületése után az anyuka szinte összes idejét lefoglalja, hogy babájukkal foglalkozzanak, ez a megváltozott életmód nem teszi lehetővé, hogy rendszeresen mozogjanak.
A Reduce Fat Fast természetes táplálék-kiegészítő megoldást kínál erre a problémára is, aminek segítségével könnyebben visszanyerheti eredeti alakját.


Minden ember tökéletes külsőre törekszik. A sors iróniája, hogy még ebben a gyorsan fejlődő világban sincs áttörés a fogyókúra és diéta területén.



A Reduce Fat Fast egy világszerte elismert és sikert aratott természetes alapanyagokból készült táplálék kiegészítő. Titka az, hogy csökkenti az étvágyat, valamint felgyorsítja az anyagcserét és az emésztést, ezáltal csökkenti a testzsírt.


 


A termék 100%-ban természetes összetevőkből készült, két fő hatóanyaga a zöld és a java tea, amelyek alkotóelemei együttes erővel, mellékhatások nélkül segítenek abban, hogy fogyjon, és hogy az eredmény tartós legyen.



Hogyan hat a Reduce Fat Fast az emésztésre és zsírégetésre?

Három különböző, de egymásba fonódó folyamatot szabályoz:
• Mikor és menyi táplálékra van szükségünk pontosan
• Az emésztés folyamata és az étel energiává való átalakítása, illetve a felesleg elrakározása és felhasználása
• A vitaminok energiává való átalakítása

A RFF alkotóelemei a következő hatással vannak emésztésünkre és anyagcserénkre:
• Csökkenti az étvágyat
• Az ételből származó energia egyenletesen kerül felhasználásra, amikor szükséges
• Elősegíti a zsírsejtek eneriává való átalakulását

A Reduce Fat Fast bizonyítottan segít a felesleges kilóktól való megszabadulásban, s mindezt mellékhatások nélkül teszi.






“Horváth Éva Miss Hungary 1998”






A Reduce Fat Fast hatóanyagai:
• Zöld Tea: A zöld tea egyik különleges hatóanyaga, amit epigallocatechin-3-gallate (EGCg)-nek hívnak, optimalizája testünk gazdaságos energia felhasználását. A tesztek során kiderült, hogy ez az összetevő egy hét alatt akár 20-30%-kal csökkentheti a testében felgyülemlett zsírtömeget. A RFF használata alatt étvágyunk csökken, mert a különleges hatóanyagok hozzálátnak a testben felgyülemlett és lerakódott anyagok elégetéséhez.Ezen kívül a zöld tea leveleiben található polyphenols nagyban elősegíti a zsírsejtek lebontását, ami zsírégestés formájában jelentkezik szervezetében, továbbá étvágyát is erősen csökkenti.



• Jáva Tea: A RFF másik fontos alkotóelme, ami anyagcserénket gyorsítja fel. A káros salakanyagok és a zsírsejtek azonnali égestésüket segíti elő. A jáva teának vízhajtó hatása is van, segít megszabadulni a testünkben fölhalmozódott felesleges víztől.









Horváth Éva Miss Hungary 1998

“Azért szeretem a Reduce Fat Fastot, mert természetes hatóanyagokat tartalmaz. Számomra legfontosabb az egészség. És szerintem mindenki számára. Hogyha 1-2 kilót leadok, az nagyon sokat számít, fotózások alkalmával ez egy ruhaméretet is jelenthet.

Amióta a Reduce Fat Fastot használom, azóta kevésbé kell arra odafigyelnem, hogy mit eszem, mikor eszem.
A Reduce Fat Fast kényelmessé teszi az életem.”


 


 



 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top