nlc.hu
Gasztro
Hírességek Véleménye a Proactiv Solutionrõl

Hírességek Véleménye a Proactiv Solutionrõl

Emberek milliói fedezték már fel a Proactiv Solutiont. Hétköznapi emberek és hírességek, mint például Vanessa Williams, Jessica Simpson és Elle Macpherson...

Ők mindannyian azt mondják, hogy a Proactiv Solution segített eltüntetni a bőrhibáikat és bőrük újra tiszta és gyönyörű lett.



Jessica Simpson






“Nagyon sokat sminkeltem és pórusaim eltömődtek, amikor elkezdtem használni a Proactiv Solution-t, az arcom nagyon fényes volt. Utólag visszatekintve, most látom igazán, hogy a Proactiv-nak nagyon sok dolga volt. Ha magabiztos vagy, minden sokkal szebbnek tűnik. Szeretem a Proactiv-ot, mert nekem bevált, és segített az helyreállítani az önbizalmamat. Ma már azt mondhatom, nagyon magabiztos nő vagyok, mert jól érzem magam a bőrömben.”




Vanessa Williams







“A pattanás szörnyű dolog. Bizonytalan vagy; ami nagyon kínos. Csak normális szeretnél lenni. Tudom, milyen érzés. Az első pattanásaim 16 éves koromban jelentek meg, abban a korban, amikor szinte mindenki azoktól szenved. De a pattanások kortól függetlenek; nekem még a harmincas éveimben is voltak, és az én munkámban ez elfogadhatatlan. A Proactiv Solution-t először tizenéves lányom kezdte használni. Én már az első héten éreztem a változásokat, bőröm puhább, simább lett és kevésbé volt kipirult. Most már használja a bátyám is, a bébiszitterem is. Bárcsak hamarabb rátaláltam volna!”




Elle Machperson









“…a legjobb dolog a Proactiv-ban, hogy egy fantasztikus arcápoló krém, akár vannak pattanásai, akár nincsenek. Gyengéd, hatékony, olyan előnyökkel rendelkezik, amelyeket igazán nagyra értékelek – a bőröm sokkal szebb és egyszerű használni.”



 







Proactiv Solution óriási nyereményjátékért kérlek kattints ide »
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top