nlc.hu
Gasztro
Mustáros-joghurtos csirkecomb

Mustáros-joghurtos csirkecomb

Hozzávalók 2 személyre:


• 2 db csirkecomb
• 1-2 evőkanál mustár
• grill fűszersó
• 1 deci joghurt
• 3-4 evőkanál tej
• reszelt sajt, tárkony


Elkészítés:

A csirkecomb húsát a csont mellett szurkáld meg villával, kend be a grill fűszersóval, mustárral. Fektesd egy tűzálló tálba. Szórd meg kevés tárkonnyal, és öntsd rá a 3-4 evőkanál tejjel elkevert joghurtot. Alufóliával letakarva süsd készre. Majd vedd le róla a fóliát, szórd meg reszelt sajttal, és rövid időre, amíg a sajt ráolvad, tedd vissza a sütőbe. Körete: rizibizi vagy valamilyen zöldsaláta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top