nlc.hu
Gasztro
Victoria Sponge Cake

Victoria Sponge Cake

Hozzávalók:


• 220 g kristálycukor
• 220 g puha margarin
• 220 g liszt
• 1 kiskanál sütőpor
• 4 tojás
• 3 evőkanál lekvár

Elkészítés:

Elektromos habverővel keverd krémessé a cukrot a margarinnal. Villával keverd össze a tojásokat. Add a felvert tojást a masszához, és szitáld bele a sütőporral elkevert lisztet. Forgasd át a tésztát, és két egyforma méretű, előkészített (kivajazott, lisztezett) tortaformába oszd szét. Előmelegített sütőben 15-20 percig süsd. A két piskótakorong közé kenhetsz lekvárt vagy bármely más vajas krémet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top