A különböző mediterrán tájegységek specialitásainak egyik közös jellemzője és egyben titka az alapanyagok frissessége.
Ezért a mi tippünk: egy egészséges és finom fogáshoz elég csak beszerezni a piacról a friss zöldségeket, gyorsan összedarabolni, sütni vagy párolni, és egy finom paradicsomos szósszal összekeverni. A tészta mellé frissen készült zöldségek zamatosak, a különböző szószok pedig még ízletesebbé és változatosabbá teszik a menüt. Ha gyorsan szeretnénk végezni a főzéssel, és eredeti, hamisítatlan olasz ízekre vágyunk, az új Bertolli szószok mediterrán hangulatot varázsolnak az asztalra.
Ahány tájegység, annyi ízvilág. A Bertolli szószok háromféle ízben készülnek, és az olasz vidék három tájékának karakteres ízeit hozzák otthonunkba.
A Bertolli Originale szószt Toscana csodálatosan napsütötte, lankás dombjai inspirálták. Az olívaolaj hazájaként emlegetett vidéken hihetetlen bőségben teremnek a zöldségek és fűszernövények, a helyiek pedig végtelen fantáziával állítják belőle össze változatos és finom fogásaikat.
A Bertolli Pikáns szósz Calabria tengerparti vidékét idézi, ahol a gasztronómia szinte külön művészeti ággá nőtte ki magát. A hagyományok és a féltve őrzött receptek nemzedékről nemzedékre szállnak, és kellemesen pikáns, harmonikus ízekkel gazdagítják az olasz és ezáltal a nemzetközi konyhát.
A Bertolli Fokhagymás szószt a Salentói-félsziget csúcsán fekvő csodálatos tengerparti vidék, Puglia ihlette. Puglia nemcsak kedvelt üdülési célpont és híres borvidék, de merész, karakteres ízű fogásairól is méltán ismert.
A Bertolli három ízével a napsütötte olasz világ három meghatározó karaktere kerülhet otthonunkba.
Ha ráadásul olyan szeretettel és lelkesedéssel készítünk belőlük vacsorát, mint az olaszok, a családot is biztosan levesszük a lábáról.
Szeretné elbűvölni barátait és családját egy finom mediterrán vacsorával?
Ismeri a zöldséghoroszkópját?
Tippekre vagy érdekességekre vágyik?
Kapcsolódjon ki, fedezzen fel olasz tájakat és ismerje meg az olasz konyha titkait!